Uutiset


( 20.3.2006 #50 ): SM-sarja päättyi pienoiseen pettymykseen, kun emme päässeetkään finaaliin. Hienojen pelien tuloksena oli yksi voitto ( Turusta ), mikä ei riittänyt. Kokonaisuutena pärjäsimme hienosti, ottaen huomioon, että olemme pieni \\\\\\\"kyläjoukkue\\\\\\\". Pääasia olikin valtaosalle pelaajista päästä kokemaan SM-sarjan kova taso ja nauttimaan pelaamisesta. Ensi vuonna ottelemme entistä parempina ( vanhempina ja viisaampina )uudestaan.

( 16.1.2006 #50 ): Kolmannen turnauksen pelit BeWeä ja peippareita vastaan pelattiin tappiollisesti numeroin 1-5 ja 1-7. Maalinteko selvästi tökkii, 4:ssä viime pelissä tehty vain 3 maalia!! Tästä on hyvä nousta ja 11.2 pidettävään turnaukseen menemme kovalla tahdolla hakemaan voittoja.

( 19.12.2005 #50 ): SM-sarjan toiset ottelut menivät Ma-Ki:n äijiltä penkin alle. Liekö alkanut ikä painamaan. Tappiot tulivat niin NePalle 4-1 kuin Erälle 2-0. Pelistä puuttui ensimmäisen turnauksen aikana ollut positiivisuus ja tulos näkyy.

( 29.11.2005 #50): Pitkästä aikaa saatiin aikaiseksi tänne sivuille jotain ajankohtaistakin. Kiitos siitä Jan! SM-Sarjan ensimmäinen turnaus siis käytiin Sipoossa ja kotiintuomisina oli mukava voitto P-Bandystä ( turku )6-3 ja vähän väsyneellä joukkueella toisen ottelun häviö viime vuoden kolmoselle BeWElle 2-7. Koko joukkue taisteli hienosti ja uskonkin kaikille jääneen hyvä mieli. Pekka teki loistavan paluun joukkueeseen tekemällä ensimmäisen ottelun alkuun hatricin.

(26.10.2005 Webmaster): Kopioin vanhat sivut tänne nyt aluksi. lähiaikoina on mahdollisesti tulossa pikkasen muuneltut sivut, Treeniliigaa ei tietääkseni tänävuonna pelata ja lisänä päivitykseen pistepörssi voisi olla ihan mielenkiintoinen